Poklon paketi za 92 bebe rođene u septembru i oktobru

U skladu sa godišnjim programom za 2018. godinu Saveta za zdravstvo Gradske opštine Lazarevac, u skupštinskoj sali uručeni su poklon paketi za bebe koje su rođene tokom septembra i oktobra. Pakete je dobilo 58 dečaka i 34 devojčice. Uz poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama a u cilju podsticaja nataliteta, pakete je uručio zamenik predsednika Miloje Živanović.

Gradska opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo a ovoga puta pakete su dobile 92 bebe. U septembru je rođena 41 beba, 12 devojčica i 29 dečaka, dok je u oktobru Lazarevac postao bogatiji za 51 novorođenče, 22 devojčice i 29 dečaka. O važnosti povećanja nataliteta kao i značaju odluke budućih roditelja da na svet donesu novog Lazarevčanina ukazao je zamenik predsednika Miloje Živanović.

Miloje Živanović, zamenik predsednika GO Lazarevac
Miloje Živanović, zamenik predsednika GO Lazarevac

Zamenik predsednika se zahvalio roditeljima koji se na ovaj način bore protiv bele kuge i napomenuo da će opština i dalje pomagati.

Iz GO Lazarevac pozivaju sve majke koje su se porodile u septembru i oktobru a nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 58 ili na broj telefona 8123 287.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA