BeogradLazarevacVesti

Od 16. do 18. juna 15. moto skup u organizaciji La moto kluba

La moto klub za vikend organizuje 15. po redu moto skup koji će ove godine biti održan na placu ispred klubskih prostorija pored jezera Očaga. Moto skup počinje u petak 16. juna i trajaće do 18. juna.  Pored muzičkog programa u koje učestvuju bendovi: Raspuštena banda, Britke sablje, Lusteri, Ključna kost i Supermensi, biće organizovan i zabavan program za posetioce kao i takmičenja, bajkerske igre i besplatan ručak. U subotu će, ukoliko vremenski uslovi dozvole, u 17 časova biti organizovan defile ulicama a nakon toga biće izabran najstariji bajker i motocikl.

La moto bajkeri

Tokom vikenda ispred prostorija La moto kluba okupiće se zaljubljenici u dvotočkaše a nakon pauze od tri godine bajkeri će organizovati 15. po redu moto skup. Lazarevački bajkeri i ovaj put najavljuju dobru zabavu uz bendove iz Lazarevca, Šapca, Beograda i Aranđelovca.

Zoran Gnjatović
Zoran Gnjatović

Za subotu 17. jun bajkeri su najavili i defile ulicama grada a biće izabran i najstariji bajker i najstariji motocikl.

Motociklisti apeluju na vozače automobila i kamiona da voze opreznije i da više pažnje obrate na bajkere. Sa lepim vremenom primetno je i više bajkera na našim putevima pa je i potrebna veća opreznost svih učesnika u saobraćaju.

Moto skup ove godine održava se na placu ispred prostorija La moto kluba. Domaćini su za goste pripremili i zabavan program, bajkerske igre ali i besplatan ručak.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA