Odlazak korisnika Dnevnog boravka na izlet na Avalu

Za korisnike Dnevnog boravka za decu sa poteškoćama u razvoju u organizaciji Aktiva žena Lazarevca, realizovan je jednodnevni izlet na Avalu. Izlet je organizovan zahvaljujući brojnim donatorima i opštini Lazarevac, koja je prepoznala rad udruženja već šestu godinu za redom.

Put Avale, na izlet, krenuli su zaposleni, korisnici Centra, njih 18 i nekoliko članova Aktiva žena, koji šestu godinu za redom organizuju druženje ovog tipa. Predstavnici lazarevačkog Aktiva žena istakli su da su ponosni što će i ovaj put pružiti priliku korisnicima Centra da bar jedan dan provedu u prirodi.

Dobra saradnja rezultirala je brojnim humanitranim druženjima, na kojima je prikljupljena pomoć za ovaj centar, kaže Dragana Tomović, upravnica Centra. Dodaje da deca uvek sa velikom radošću isčekuju odlazak na izlet.

Kako je najavljeno saradnja će biti nastavljena i u narednom periodu. Korisnici Centra uz nadzor defektologa i zaposlenih u ovoj ustanovi uživaće tokom dana na Avali i družiti se sa članovima Aktiva, koji su i ove godine omogućili odlazak na planinu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA