LazarevacPoljoprivredaVesti

Sutra u Lazarevcu Festival zanatskih piva

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Lazarevac, u subotu 26. juna, na platou ispred Rudarske česme biće održan drugi Festival zanatskog piva. Pored raznovrsnih ukusa mnogima omiljenog pića, Lazarevčani će moći da uživaju i u bogatom muzičkom programu koji je za ovu priliku pripremljen.

Festival zanatskog piva

Prvi Festival zanatskog piva održan je 2019. godine i već tada je pobrao mnogobrojne simpatije kako Lazarevčana tako i gostiju iz regiona. Prethodne godine festival nije održan zbog epidemioloških mera i pandemije koronavirusa.

Na festivalu se predstavljaju zanatska piva koja se dobiju prirodnim procesom vrenja i koja u sebi na sadrže nikakve konzervanse niti dodatke, pa tako spadaju u izuzetno zdrave i osvežavajuće napitke. Među više renomiranih pivara koje će predstaviti svoja piva, izdvaja se domaća pivara Crow iz Smedereva koja sa uspehom posluje već 6 godina, ističe Nenad Bačanac, član Veća Gradske opštine Lazarevac zadužen za poljoprivredu.

Festival piva

U muzičkom delu programa nastupiće DJ Vlada, bendovi „Lusteri“ i „Raspuštena banda“, a svoj nastup pred lazarevačkom publikom imaće i talentovani bubnjar Petar Milutinović.

Ljubitelji dobrog piva i kvalitetne muzike sigurno će biti zadovoljni izborom ovog osvežavajućeg napitka ali i dobrim atmosferom. Član Veća Nenad Bačanac pozvao je sve sugrađane da posete Festival piva i uživaju u dobroj atmosferi na platou kod Rudarske česme.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA