LazarevacSportVesti

Održan Trofej Beograda u pecanju na plovak na Staroj Očagi

U organizaciji Asocijacije sportskih ribolovaca Beograda, na jezeru Stara Očaga održano je takmičenje u sportskom ribolovu za mlade „Trofej Beograda 2020“. Takmičenje je organizovano u više kategorija, a pecalo se na plovak.

Jezero Stara Očaga

Domaćin takmičenja bilo je Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca. Turbina se na takmičenju predstavila sa četiri mlada ribolovca, a u kategorijama pilići i kadeti ovo sportsko ribolovno društvo osvojilo je dva prva mesta.

Trofej Beograda 2020

Na takmičenju „Trofej Beograda 2020“ učestvovali su petlići, kadeti i kadetkinje do 15 godina, juniori do 20 godina i omladinci do 25 godina. Ukupno je bio 31 takmičar, iz mnogih gradova širom Srbije. Takmičenje je organizovala Asocijacija sportskih ribolovaca, uz podršku Grada Beograda.

Pecanje na plovak

Među takmičarima bile su i devojčice Katarina Milosavljević i Anđela Stojanović, koje su ostvarile zapažene rezultate. One kažu da pecaju od „malih nogu“, a da su ljubav prema ribolovu nasledile od svojih roditelja.

Takmičenje za mlađe kategorije u pecanju

Zadovoljstvo održanim takmičenjem na Staroj Očagi izrazila je predsednica Asocijacije sportskih ribolovaca Beograda Emilija Panić. Kaže da je najvažnije da su se deca dobro zabavila i družila u prirodi.

Stara Očaga takmičenje

Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca, koje ove godine obeležava 20 godina postojanja, već u subotu očekuje klupsko takmičenje, a dan kasnije biće održano Kup takmičenje, kada će ugostiti najbolje ribolovce iz cele Srbije, među kojima će biti i reprezentativci.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA