BeogradLazarevacVesti

Održan turnir u malom fudbalu povodom rudarske slave Svetog Prokopija

Na terenima Sportsko rekeativnog centra „Kolubara“ u Lazarevcu održan je turnir u malom fudbalu, u organizaciji Sindikata Kolubare i Sindikata površinskih kopova povodom rudarske slave Svetog Prokopija. Učešće na turniru uzelo je 25 ekipa u kategorijama seniora i veterana. U kategoriji seniora pobedila je ekipa Tamnava zapadno polje, koja je savladala ekipu Kolubara prerade nakon izvođenja penala. Najbolji seniori na turniru u malom fudbalu bili su fudbaleri tima Tamnava istok. U revijalnom delu programa održano je takmičenje u nadvlačenju konopca.

Povodom rudarske slave Svetog Prokopija, na terenima Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ odigran je turnir u malom fudbalu, u organizaciji Sindikata Kolubare i Sindikata Površinskih kopova. Tokom 4 dana trajanja turnira učešće je uzelo 25 ekipa sa 250 učesnika. U kategoriji seniora pobedila je ekipa Tamnava zapadno polje, koja je savladala ekipu Kolubara prerade nakon izvođenja penala, dok je kod veterana turnir osvojila ekipa Tamnava istok, savladavši u finalu ekipu Polje E rezultatom 3:1.

Zoran Čolić, predsednik Sindikata površinskih kopova zahvalio se učesnicima na učešću na turniru i istakao da nadu da će ovaj tradicionalni turnir i naredne godine pokazati visok kvalitet fudbala i fer plej igru.

U revijalnom delu programa održano je takmičenje u nadvlačenju konopca  na kojem su nastupili gosti iz Kostolca.

Zadovoljstvo odigranim turnirom izrazio je predsednik Sindikata Kolubare Radosav Krsmanović. koji je odao priznanje svim učesnicima turnira, a rudarima i njihovim porodicama čestitao slavu Svetog Prokopija sa željama da je provedu u zdravlju i sa voljenim osobama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA