BeogradLazarevacVesti

Održana 26. sednica Skupštine GO Lazarevac

Redovna 26. sednica Skupštine GO Lazarevac imala je samo jednu tačku dnevnog reda koja se odnosila na Program poslovanja JP „Toplifikacija“ za ovu godinu. U skraćenim postupcima donete su odluke o produženju mandata vršiocima dužnosti direktora JP za izgradnju Lazarevac, Centra za kulturu i Turističke organizacije. Predsednik skupštine GO Lazarevac Bojan Sinđelić čestitao je osmi mart svim sugrađankama i posebno pohvalio rad odbornica koje su bile konstruktivne na svim skupštinskim zasedanjima i aktivno učestvovale u radu skupštine.

Redovna 26. sednica Skupštine Gradske opštine Lazarevac održana je sa jednom tačkom dnevnog reda – Programom poslovanja JP „Toplifikacija“ za tekuću godinu. U brzim procedurama, donete su odluke o produženju mandata vršiocima dužnosti direktora JP za izgradnju Lazarevac, Centra za kulturu i Turističke organizacije. Predsednik Skupštine Bojan Sinđelić čestitao je direktorima na produžetku mandata i poželeo im uspešan rad.
Predsednik Skupštine GO Lazarevac, Bojan Sinđelić, čestitao je Međunarodni dan žena svim sugrađankama, ističući posebnu pohvalu radu odbornica koje su aktivno učestvovale u radu skupštine, pokazujući konstruktivnost na svim zasedanjima.

Do kraja ovog saziva planirano je još jedno skupštinsko zasedanje, kaže Sinđelić i napoiminje da je u protekle četiri godine saziv radio u demokratskom ambijentu i da su priliku da svoje predloge ali i kritike iznesu kako odbornici vladajuće stranke, tako i opozicije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA