Održana Smotra umetničkog stvaralaštva OŠ “Vojislav Voka Savić”

U biblioteci “Dimitrije Tucović” Lazarevac održana je peta Smotra umetničkog stvaralaštva Osnovne škole “Vojislav Voka Savić”. Ova smotra obuhvata likovne, dramske, muzičke i informatičke veštine. U ovom programu, zajedno sa svojim nastavnicima, učestvuju učenici od petog do osmog razreda. Smotra se organizuje jednom u šest meseci, a prva u ovoj godini organizovana je u susret školskoj slavi Svetom Savi.

Smotra umetničkog stvaralaštva Osnovne škole “Vojislav Voka Savić” organizuje se jednom u šest meseci u sklopu vannastavnih aktivnosti i to je dobar način da učenici pokažu svoje znanje iz kulture, umetnosti i pismenosti koje su stekli tokom školovanja. Smotra se organizuje za učenike od petog do osmog razreda. Jedan od organizatora, nastavnik likovne kulture Vladimir Petrović, zadovoljan je brojem učenika koji učestvuju u programu kao i izuzetnom saradnjom sa bibliotekom “Dimitrije Tucović”.

Cilj Smotre umetničkog stvaralaštva je da učenici spontano, pod pokroviteljstvom nastavnika iskažu svoje znanje koje su stekli tokom školovanja. Ovo je bila još jedndna lepa prilika da đaci prikažu svoje likovne, dramske, muzičke i informatičke veštine. Cilj je da se u narednom periodu ovakvi događaju organizuju više puta tokom godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA