OO SNS Lazarevac obeležio slavu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Lazarevcu obeležio je stranačku slavu – dan Prepodobne mati Paraskeve, Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama. Ove godine, po dvanaesti put SNS obeležava slavu ali uz poštovanje svih neophodnih epidemioloških mera. U skladu sa tim prisustvovalo je samo najuže rukovodstvo opštinskog odbora.Predsednik OO SNS Bojan Stević poželeo je svim članovima, simpatizerima dobro zdravlje, da nam svetiteljka donese bolja vremena, blagostanje, mir i da naredne godine proslavimo u skladu sa tradicijom.  Domaćin ovogodišnje slave bio je MO SNS Junkovac i odbornik Aleksandar Marinković, naredne godine domaćin će biti MO SNS u Barzilovici i predsednik Željko Pavlović.

sns 1SNS  već 12 godina, od svog osnivanja obeležava svoju slavu posvećenu Svetoj Petki. Slava je i ove godine obeležena tradicionalno, rezanjem slavskog kolača koji su obavili sveštenici hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija. Zbog epidemiološke situacije, slava je obeležena uz poštovanje svih preventivnih mera. Predsednik OO SNS Bojan Stević obratio se sugrađanima i čestitao svima koji slave i pravoslavnim vernicima ovaj veliki praznik.

SNS 2Domaćin ove godine bio je Aleksandar Marinković, predsednik MO SNS Junkovac. Slavu je preuzeo i biće domaćin naredne godine Željko Pavlović predsednik MO SNS Barzilovica.

SNS 3Slavu je prisutnima čestitao starešina  Hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija otac Marko Mitić i zahvalio se rukovodstvu na tome što nam, kako je rekao, grad svakoga dana izgleda sve lepše i lepše. Istakao je da je za građane Lazarevca i budućnost grada bitno da imamo novo porodilište, vatrogasnu stanicu, igrališta za decu. Otac Marko Mitić je podsetio da je obležje ovog grada Spomen-kosturnica i zamolio prisutne da daju svoj doprinos u njenoj rekonstrukciji i obnovi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA