BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

OŠ „Milorad Labudović Labud“ obeležila 178 godina postojanja

Osnovna škola „Milorad Labudović Labud“ iz Baroševca svečanom akademijom obeležila je  178 godina postojanja. U svečanoj priredbi učestvovao je veliki broj đaka i njihovih nastavnika u prisustvu roditelja. Direktorka škole Ljiljana Ilić svim učenicima, kolegama i građanima poželela je srećnu novu 2024. godinu uz dobro zdravlje, pozitivne misli i mudre odluke. Na priredbi je predstavljen i drugi broj književnog časopisa „Labudova krila“ koji je nastao u okviru novinarske sekcije ove škole.

Jedna od najstarijih osnovnih škola na teritoriji opštine Lazarevac, „Milorad Labudović Labud“ iz Baroševca, svečanom akademijom obeležila je dan škole. Ovo je bila dobra prilika da se sumiraju rezultati u godini na izmaku i da se pomenu uspesi đaka koji ni tokom 2023. godine nisu izostali. U prigodnom programu učestvovali su učenici od prvog do osmog razreda.

U ovoj školi sa ponosom su predstavili i drugi broj književnog časopisa „Labudova krila“, koji je koncipiran da promoviše likovne i literarne radove učenika a nastao je u okviru novinarske sekcije ove škole.

Direktorka škole „Milorad Labudović Labud“ Ljiljana Ilić svim učenicima, kolegama i građanima čestitala je predstojeće novogodišnje i božićne praznike, poželevši svima dobro zdravlje, pozitivne misli i mudre odluke u 2024. godini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA