BeogradLazarevacVesti

„Ujedinjeni za Lazarevac“ podelili oko 150 paketića deci u oviru „Novogodišnjeg sokačeta“

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo je tradicionalnu manifestaciju „Novogodišnje sokače“ i tim povodom uručilo oko 150 paketića deci iz socijalno ugroženih porodica, korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju ali i mališanima svojih članova.  Za decu je organizovan i program u kojem su učestvovali mađioničar Bojan i Deda Mraz. Na ovaj način članovi udurženja uspešno su završili ovu kalendarsku godinu  u kojoj su organizovali brojne humanitarne akcije i pomogli organizacijama, kao i porodicama kako iz naše opštine tako i iz okoline.

Mađioničar Bojan sokače

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ završilo je kalendarsku godinu organizacijom tradicionalne manifestacije „Novogodišnje sokače“. Tim povodom, oko 150 paketića prepunih radosti uručeno je deci iz socijalno ugroženih porodica, korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju, kao i mališanima članova udruženja. Manifestacija je bila posebno osmišljena kako bi deci pružila nezaboravan doživljaj, a mađioničar Bojan očarao je mališane svojim trikovima, dok je Deda Mraz razveselio sve prisutne, deleći osmehe i poklone.

Novogodišnje sokače

Predstavnici Udruženja izrazili su radost zbog uspešnog završetka godine ispunjene brojnim humanitarnim akcijama. Osim organizacije „Novogodišnjeg sokačeta“, članovi udruženja su tokom cele godine pružali podršku i pomoć socijalno ugroženim porodicama, organizacijama u Lazarevcu i okolini. Njihova posvećenost i predanost doprinela je stvaranju bolje zajednice i podržala one kojima je pomoć najpotrebnija. Udruženje je najavilo i aktivnije učestvovanje u radu lokalne zajednice a kako su nam rekli verovatno će uzeti učešće i na predstojećim lokalnim izborima, koji se očekuju na proleće.

Ujedinjeni za Lazarevac

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ se zahvaljuje svim volonterima, donatorima i saradnicima koji su doprineli uspehu manifestacije i omogućili mališanima nezaboravan doček novogodišnjih praznika. Njihova posvećenost humanitarnim vrednostima svetli kao primer solidarnosti i pokazatelj da zajednički trud može napraviti značajnu razliku u životima onih kojima je pomoć najpotrebn

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA