Otvaranje moto sezone u nedelju 17. aprila

Lepo vreme i povoljni vremenski uslovi obradovali su bajkere koji će 17. aprila zvanično otvoriti moto sezonu za ovu godinu. U nedelju u 10 časova, na veliki praznik Cveti, motociklisti će se najpre okupiti u porti crkve u Baroševcu gde će sveštenici blagosloviti učesnike, a kasnije, simbolično, u pet do dvanaest, krenuće defile rutom od Baroševca, preko Rudovaca i Bistrice do Lazarevca, dok je kraj defilea planiran u Lajkovcu gde će biti organizovan svečani ručak i rok svirka u moto kampu  kluba „TNT“ iz Lajkovca, izjavio je Rade Marković, predsednik Moto Asocijacije Srbije i Moto kluba „Čokanlija“ iz Baroševca.

Početak moto sezone za ovu godinu planiran je za 17. april kada će se motocilklisti okupiti u 10 časova u porti crkve u Baroševcu gde će se obaviti blagoslov učesnika i osveštavanje motocikala. Simbolično, u pet do dvanaest, krenuće potom defile bajkera rutom preko Rudovaca i Bistrice do Lazarevca, dok će kraj defilea biti oko 13:30h u Lajkovcu u moto kampu koji je organizovao moto klub „TNT“ iz Lajkovca.

Iz moto kluba „TNT“ Lajkovac, ističu da im je velika čast što će na početku moto sezone moći da ugoste bajkere koji će učestvovati na otvaranju i ističu da je za njih u okviru moto kampa organizovan ručak ali i rok svirka koja će trajati dok to vremenski uslovi budu dozvolili, istakao je Dejan Živković, predsednik moto kluba „TNT“ iz Lajkovca.

Predsednik Moto Asocijacije Srbije, Rade Marković, apolovao je na sve učesnike u saobraćaju da posebni obrate pažnju na motocilkiste jer samo povećana pažnja i koncetracija mogu uticati na smanjeni broj nesreća i nezgoda u saobraćaju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA