BeogradLazarevacVesti

Otvoren konkurs 33. Međunarodnog festivala humora za decu

Pod sloganom “Smeha, smeha deci” otvoren je konkurs 33. Međunarodnog festivala humora za decu. Biblioteka „Dimitrije Tucović“ raspisala je konkurs za najbolji stih, priču, aforizam, sliku, karikaturu, strip, pesmu, film ili fotografiju. Radovi se mogu poslati do 20. maja.

konkurs 1

 

Konkurs 33. Međunarodnog festivala humora za decu biće otvoren do 20. Maja. Konkurs je namenje deci do 15 godina. Mogu se poslati priče, pesmice, aforizmi, karikature, crteži, maske, lutke i ostale instalacije.  Očekuje se veliki broj radova dece iz naše ali i okolnih zemalja. Takođe najavljeno je i učešće najmlađih iz Nemačke i Amerike.

festival 2

Zbog epidemioloških uslova prošle godine nije održana Revija dečijih dramskih grupa i imitatora. Ove godine organizatori su optimisti, u toku su prijave i za ovaj program. Na konkurs je potrebno poslati video zapis predstave ili imitacije. Detaljna uputstva biće objavljena na Fejsbuk stranici Međunarodnog festivala humora za decu i Puls teatra. Prednost će imati tekstovi domaćih autora. Sve radove je potrebno poslati na dobro poznatu adresu Biblioteke ‘’Dimitrije Tucović’’ Lazarevac. Do 20. maja kada je krajnji rok , očekuje se preko 1000 dečijih radova.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA