Otvoren novi objekat Univerexporta u Lazarevcu

Novi maloprodajni objekat Univerexporta otvoren je u Lazarevcu na adresi Dula Karaklajića 8 u četvrtak 15. decembra. Ova kompanija je tradicionalno prvog dana svoje potrošače obradovala brojnim  poklonima, ali i specijalnim akcijama koji važe samo u novootvorenom objektu do 31. decembra. Otvaranjem ovog obekta, kompanija Univerexport je obezbedila novih 19 radnih mesta za Lazarevčane. Radno vreme novootvorenog objekta je od 7 do 22 časa od ponedeljka do nedelje.

Univerexport u Lazarevcu

Lazarevac je dobio novi objekat Univerexporta, drugi po redu, koji je otvoren u četvrtak 15. decembra na adresi Dula Karaklajića 8. Kao i do sada, zaposleni su potrošače prvog dana obradovali poklonima i specijalnom akcijom koja važi samo u ovom objektu do 31. decembra. Ovo je ukupno 184. objekat Univerexporta u zemlji.   Objekat se prostire na 550 kvadrata u kojem se nalazi blizi 7000 artikala.

Univerexport u Lazarevcu

Otvaranjem novog objekta, Univerexport je obezbedio 19 novih radnih mesta za Lazarevčane. A ono što krasi ovu kompaniju je uvek ljubazno osoblje. Novi objekat u Lazarevcu je deseti koji je ova kompanija otvorila u ovoj godini.

Univerexport u Lazarevcu

Pored novootvorenog objekta, Univerexport posluje i na Severnoj magistrali, u ulici Veljka Vlahovića 29. Radno vreme Univerexporta objekta u Dula Karaklajića 8 je od 7 do 22 časa, od ponedeljka do nedelje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA