Otvoren teren sa veštačkom travom u Dudovici

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima i predstavnicima Mesne zajednice Dudovica teren sa veštačkom travom, koji se nalazi u završnoj fazi izgradnje. Ovaj teren će pored dece iz Osnovne škole „Mihajlo Mladenović Selja“ moći da koriste i svi rekreativci ovog dela opštine Lazarevac. Otvaranje ovog terena biće i od velikog značaja za sam Fudbalski klub Budućnost iz Dudovice. Pored ovog terena, savremeno dečije igralište dobiće i najmlađi stanovnici ove mesne zajednice, odnosno zaseoka Marinac, naglasio je Stević.

Otvoren teren sa veštačkom travom u Dudovici

Radovi na terenu sa veštačkom travom, u neposrednoj blizini Osnovne škole „Mihajlo Mladenović Selja“ u Mesnoj zajednici Dudovica, privode se kraju. Teren je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je ovom prilikom istakao da se ovi radovi izvode na inicijativu Saveta ove mesne zajednice i direktorke škole Zore Gajić. Teren će pored učenika ove škole koristiti i rekreativci ovog dela opštine Lazarevac, ali i fudbalski klub Budućnost.

Veštački teren u Dudovici

Tokom posete Dudovici Stević je najavio izgradnju i dečijeg igrališta za najmlađe u zaseoku Marinac.

Dudovicu u narednom periodu očekuje asfaltiranje putnih pravaca i rešavanje problema divlje kanalizacione mreže u ovoj mesnoj zajednici, najavio je Stević.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA