BeogradLazarevacVesti

Otvoreni bazen počeo sa radom

Otvoreni bazen u okviru SRC „Kolubara“ počeo je sa radom. Danas i sutra ulaz se neće naplaćivati, a od subote 18. juna, cena ulaznice za odrasle će iznositi 100 dinara a za decu 50 dinara. Objekat će biti otvoren za kupače svakog dana od 10 do 19 časova. Ispravnost kvaliteta vode kontrolisaće Zavod za javno zdravlje svakog drugog dana. O bezbednosti svih korisnika će brinuti licencirani spasioci na objektu bazena.

Otvoreni bazen

Kupališna sezona na otvorenom bazenu u Lazarevcu zvanično je otvorena. Sve je spremno za početak leta na bazenu a prva dva dana neće se naplaćivati ulaz. Radnici SRC „Kolubara“ vredno su radili na sanaciji bazena i uređenju prostora oko samog bazena.

Otvoreni bazen

Prva dva dana ulaz na bazen neće se naplaćivati a cena ulaznica je simbolična, 100 dinara za odrasle i 50 dinara za decu.

Zavod za javno zdravlje svakog dana proverava kvalitet i ispravnost vode a kupači će moći da posećuju bazen svakog radnog dana i vikendom od 10 do 19 časova.

Spas od vrućine Lazarevčani će potražititi na otvorenom bazenu a o njihovoj bezbednosti brinuće licencirani spasioci.

Spasioci na bazenu

Na otvorenom bazenu svoje termine imaju i plivački klubovi i trudmo se da svima izađemo u susret, kaže Vladimir Dragićević, direktor SRC „Kolubara“.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

U sklopu bazena, kupači će moći da koriste i usluge kafića, koji uskoro počinje sa radom. Kupališna sezona na jezeru Očaga počeće za nekoliko dana a Dragićević je apelovao na sugrađane da vode računa o okolini i da smeće odlažu u kante koje su postavljenje kako na bazenu, tako i na jezeru Očaga.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA