BeogradLazarevacVesti

Ove godine u Lazarevcu 55 vukovaca

U velikoj sali opštinske zgrade, predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i njegov zamenik Miloje Živanović uručili su nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola. Ukupno je nagrađeno 55 učenika, dobitnika Vukove diplome i 14 učenika generacije za školsku 2017 – 2018. godinu. Učenici generacije osnovnih škola, pored knjige, dobili su i tablet, dok je učenicima generacije srednjih škola uručen laptop.

Vukovci-1

Obrativši se na prigodnoj svečanosti učenicima, nosiocima Vukove diplome, njihovim nastavnicima i profesorima i roditeljima, zamenik predsednika Gradske opštine Lazarevac Miloje Živanović je čestitao svima koji su se tokom školske 2017/2018. godine bili najbolji i postizali najbolje rezultate na mnogim takmičenjima.

Vukovac i đak generacije Tehničke škole „Kolubara“ je Katarina Radovanović. Ona je istakla da je ponosna na sebe i svoj rad jer je ostvarila svoj cilj – postala najbolji đak svoje generacije. Najveća podrška tokom školovanja bili su joj roditelji i sestra.

Katarina Radovanović, vukovac i đak generacije Tehničke škole „Kolubara“
Katarina Radovanović, vukovac i đak generacije Tehničke škole „Kolubara“

Da se rad i upornost isplate, dokazala je i Vera Pavić, učenica generacije Gimnazije u Lazarevcu. Vera nije krila oduševljenje ovim zasluženim priznanjem i prigodnim poklonima.

Vera Pavić, đak generacije Gimnazije
Vera Pavić, vukovac i đak generacije Gimnazije

Učenici generacije osnovnih škola, pored knjige, dobili su i tablet, dok je učenicima generacije srednjih škola uručen laptop. Nagrade učenicima obezbedili su JP “Toplofikacija”, Javno preduzeće za komunalnu privredu Lazarevac, Prvo prigradsko pozorište “Puls teatar”, JP Direkcija za izgradnju Lazarevca,  biblioteka “Dimitrije Tucović”, Turistička organizacija i Gradska opština Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA