BeogradLazarevacVesti

Školica sporta “Soko“ podelila diplome mališanima

Podelom diploma najredovnijim članovima završena je ovogodišnja trening sezona za starije i mlađe polaznike školice sporta “Soko“. Kroz treninge ove škole u sportskim salama i u prirodi prošlo je preko 130 mališana starosti od 3 do 10 godina.  Početak nove sezone školice sporta “Soko“ planiran je u septembru, najmlađe očekuju brojne aktivnosti a planirani su treninzi tri puta nedeljno, dva u sportskim salama i jedan u prirodi.

Školica-sporta-1

Ponosni na svoju prvu diplomu, simbol njihovog ličnog napretka i razvoja najmlađi polaznici školice sporta “Soko“ pozirali su sa svojim diplomama.

Skolica-sporta-6

Nakon treniga koji su stručnim vođenjem osmišljeni da podstaknu njihovu izdržljivost, snagu, fleksibilnost, agilnost, balans, koordinaciju i brzinu trener i jedan od osnivača Branimir Milošević je istakao da je veliki izazov ali i zadovoljstvo raditi sa decom.

Branimir-Milošević
Branimir Milošević

Treninzi se odvijaju dva puta nedeljno u sportskoj sali i u prirodi, Školica sporta “Soko“ sarađuje i sa drugim sportskim udruženjima i klubovima, a najmlađima će u posebnom sećanju ostati druženje sa lajkovačkim rafting klubom.

Skolica-sporta-3

Po rečima trenera i najmlađa grupa je napredovala u okviru očekivanih kriterijuma.

Za stariju grupu i tokom letnjih meseci planirane su interesantne aktivnosti, a planovi za treninge tokom nove jesenje sezone su već u pripremi i puni novih iznenađenja koja će učiniti da deca pre svega zavole sport, ali i savladaju veštine neophodne za aktivan boravak u prirodi.

U školici sporta “Soko“ pored diplomiranih profesora fizičkog vaspitanja o najmlađima brinu i vaspitači, cilj je po rečima Miloševića da stručni ljudi rade i da se svaki čas planira ozbiljno. Na obostrano zadovoljstvo postignuta je saradnja i treninzi se održavaju i u dva privatna vrtića u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA