Plan i program rada ”Gradske biblioteke” i KC ”Hadži Ruvim” za narednu godinu bile su najvažnije tačke 81. sednice Veća opštine Lajkovac

Plan i program rada ”Gradske biblioteke” Lajkovac i KC ”Hadži Ruvim” Lajkovac za narednu godinu bile su najvažnije tačke 81. sednice Veća opštine Lajkovac. Tokom sednice je razmatrano 11 tačaka dnevnog reda i većina ih se odnosila na završne pripreme budžeta za narednu godinu kao i sednicu Skupštine opštine Lajkovac.

Tokom 81. sednice Veća opštine Lajkovac razmatrano je 11 tačaka dnevnog reda, a najvažnije su se odnosile na plan i program rada kulturnih ustanova u Lajkovcu tokom naredne godine. Veće je usvojilo i odluku vezano za organizaciju novogodišnje manifestacije ”Ulica otvorenog srca”, koja će ove godine imati humanitarni karakter.

Budžet namenjen kulturnom centru ”Hadži Ruvim” Lajkovac u 2019. godini biće za 16 miliona dinara veći nego tekuće, a novac će biti obezbeđen usvajanjem budžeta, tako da realizacija nekih programa neće čekati rebalans istakao je predsednik Živković.

Tokom veća razmatrane su i odluke vezane za poljoprivredu kojima je omogućena besplatna analiza zemljišta kao i pružanje stručnih usluga poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije opštine Lajkovac. Veće je razmatralo i program za sport i odobrilo izmenu finansijskog plana dozvoljenih 10 odsto varijacija od prvobitno odobrene sume novca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA