Planinarsko društvo “Vis” 17. aprila organizuje prolećnu akciju “Šetajmo za zdravlje”

Planinarsko društvo „Vis“ iz Lazarevca 17. aprila tradicionalno organizuje prolećnu šetnju u okviru ciklusa „Šetamo za zdravlje“ u saradnji sa GO Lazarevac i Savezom za sportove. Okupljanje je u osam časova ispred GO Lazarevac, a prijavljivanje za šetnju trajaće od osam do devet časova na dan same šetnje. Za sve one koji žele da šetaju pripremljene su duža i kraća staza.

Planinarsko društvo "Vis"

Planinarsko društvo „Vis“ iz Lazarevca započinje ovu godinu tradicionalnom šetnjom koja je zakazana za 17. april sa početkom u 9 časova. Svi koji žele da učestvuju u šetnji mogu doći ispred GO Lazarevac i prijaviti se između 8 i 9 sati. Pripremljene se dve staze, kraća čije je krajnje odredište „Lovačka kuća“ u Šušnjaru i duža koja vodi do Čibutkovice.

Prolećna šetnja samo je jedna u nizu tradicionalnih manifestacija Planinarskog društva „Vis“ koje priprema staze i za jesenju planinarsku šetnju.

PD "Vis", arhiva

Svi zaineresovani za organizovane šetnje mogu kontaktirati članove Planinarskog društva „Vis“ putem društvenih mreža, ili doći ponedeljkom i četvrkom u njihove prostorije koje se nalaze ispod tribina gradskog stadiona.

U doba pandemije planinarenje sve više dobija na značaju budući da provod u prirodi i fizička aktivnost pozitivno utiči na psiho – fizičko stanje organizma.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA