Produžena grejna sezona u Lazarevcu, cene ostaju iste do kraja godine

Grejna sezona zvanično se završava 15. aprila, ali će zbog niskih temperatura biti produžena najmanje 10 narednih dana, odnosno dok temperature budu ispod 20 stepeni, rekao je na konferenciji za novinare direktor Javnog preduzeća „Toplifikacija“ Vukašin Janjević. Cena grejanja ostaće nepromenjena do kraja 2021. godine, rekao je Janjević i apelovao na građane da redovno izmiruju svoje račune.

JP Toplifikacija

Sezona grejanja trebalo je da bude završena 15. aprila ali će zbog niskih temperatura radijatori građanima Lazarevca ostati topli i u narednom periodu, rekao je na konferenciji za novinare direktor Javnog preduzeća „Toplifikacija“ Vukašin Janjević. On kaže da je zadovoljan aktuelnom grejnom sezonom u kojoj nije bilo značajnijih problema, ni pritužbi građana. Finansijski rezultat je pozitivan i taj trend traje već nekoliko godina, napominje Janjević.

Vukašin Janjević
Vukašin Janjević

Zbog ograničenog kapaciteta male su mogućnosti za proširenje mreže „Toplifikacije“, rekao je Janjević i dodao da bi rekonstrukcijom postrojenja u toplani, ti kapaciteti mogli biti prošeireni. Tokom ove godine radiće se rekonstrukcija postojeće mreže, a najveći radovi biće u Mesnoj zajednici Šopić.

Radovi na toplifikacionoj mreži u Šopiću

Cena grejanja tokom ove godine neće biti povećana, iako je nedavno korigovana cena struje.

Javno preduzeće „Toplifikacija“ Lazarevac nema većih problema sa naplatom računa od strane građana, rekao je Janjević i pozvao građane da i dalje redovno izmiruju svoje obaveze prema ovom preduzeću.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA