BeogradLazarevacVesti

Planska isključenja električne energije

U utorak 14. maja u periodu od 10-14 časova zbog planiranih radova na sanaciji nisko naponske mreže, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Baroševac- zaseok „Strana“ i zaseok „Poljana“ (put prema Drenu i Bistrici)

U utorak 14. maja u periodu od 10-10:40 časova zbog planiranih radova na seči rastinja uraslog u nisko naponsku mrežu, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Baroševac (u centru) – deo ulica Baroševačka, Rudarska, Pop Glišina, Ivanjdanska, Vašarište.

U sredu 15. maja u periodu od 11-13 časova zbog planiranih radova na sanaciji nisko naponske mreže, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Lazarevac naselje „Gaj 1“ – deo ulica Kolubarski trg od broja 56 do 108 sa poprečnim ulicama.

U četvrtak 16. maja u periodu od 10-14 časova zbog planiranih radova na sanaciji nisko naponske mreže, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Vreoci zaseok „Vaga“ od raskrsnice ulica Kolubarska i ulice Dimitrija Diše Đurđevića do br. 253 (pravac prema Velikim Crljenima)

U četvrtak 16. maja u periodu od 09-15 časova zbog planirani radovi na elektro energetskom postrojenju; priključenje nove trafostanice u Županjcu, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Županjac i Čibutkovica.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA