BeogradLazarevacVesti

Podela paketa porodiljama za bebe rođene u julu i avgustu

U skladu sa godišnjim programom za 2018. godinu Saveta za zdravstvo Gradske opštine Lazarevac, u skupštinskoj sali uručeni su poklon paketi za bebe koje su rođene tokom jula i avgusta. Pakete je dobilo 47  dečaka i 45 devojčica. Uz poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama a u cilju podsticaja nataliteta, pakete je uručio zamenik predsednika Miloje Živanović.

Miloje-Živanović

Gradska opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo a ovoga puta pakete je dobilo 92 bebe. U julu i avgustu je rođeno 45 devojčica i 47 dečaka. O važnosti povećanja nataliteta kao i značaju odluke budućih roditelja da na svet donesu novog lazarevčanina ukazao je zamenik predsednika Miloje Živanović.

porodilje-2

Zamenik predsednika se zahvalio roditeljima koji se na ovaj način bore protiv bele kuge i napomenuo da će opština i dalje pomagati.

Porodilje-1

Iz GO Lazarevac pozivaju sve majke koje su se porodile u aprilu a nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 58 ili na broj telefona 8123 287.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA