BeogradLazarevacVesti

Podela poklon vaučera penzionerima iz Sokolove i Velikih Crljena

Podela poklon vaučera članovima Opštinskog udruženja penzionera Lazarevac, nastavljenja je u Velikim Crljenima. Oko 60 penzionera dobilo je poklon vaučer GO Lazarevac a među njima su najstariji sugrađani iz Sokolove i Velikih Crljena. Vaučere za kupovinu namirnica u objektima „Family Đurović“ uručili su zamenik predsednika GO Lazarevac Tomislav Rikanović i odbornica Svetlana Kostić. Podela vaučera biće nastavljena i za penzionere u Stepojevcu.

Podela vaučera penzionerima u Velikim Crljenima

Simboličan poklon ali svakako značajan za kućni budžet, lazarevački penzioneri dobili su od GO Lazarevac. Vaučer je namenjen za kupovinu osnovnih životnih namirnica a može se iskoristiti do 27. maja u maloprodajnim marketima „Family Đurović“. Nakon podele u Lazarevcu i Dudovici, članovima Opštinske organizacije penzionera, iz Sokolove i Velikih Crljena, danas su dobili poklon vaučere koji su im uručili zamenik predsednika opštine Tomislav Rikanović i odbornica u skupštini opštine Svetlana Kostić.

Rikanović je okupljenima penzionerima preneo i pozdrave predsednika opštine, koji je bio sprečen da prisustvuje današnjoj podeli. Rikanović je najavio i dodatnu pomoć od septembra meseca i poželeo svojim sugrađanima da uživaju u penzionerskim danima.

Narednih dana biće nastavljena podela poklon vaučera penzionerima u drugim mesnim zajednicama a od juna meseca biće realizovani i jednodnevni izleti za naše najstarije sugrađane.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA