Poklon paketi za 61 bebu rođenu u novembru i decembru

U skladu sa godišnjim programom za 2018. godinu Saveta za zdravstvo Gradske opštine Lazarevac, u skupštinskoj sali uručeni su poklon paketi za bebe koje su rođene tokom novembra i decembra. Pakete je dobila 61 beba. Uz poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama a u cilju podsticaja nataliteta, pakete je uručila narodna poslanica i predsednica Saveta za zdravstvo GO Lazarevac Danica Bukvić.

Gradska opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo a ovoga puta pakete je dobila 61 beba. U novembru je rođeno 29 beba, dok je u decembru Lazarevac postao bogatiji za 32 novorođenčeta. O važnosti povećanja nataliteta i populacionoj politici Vlade RS govorila je dr Danica Bukvić, narodna poslanica i predsednica Saveta za zdravstvo GO Lazarevac.

U našoj opštini u 2018. godini rođeno je 100 beba manje u odnosu na prethodnu 2017., kaže dr Bukvić koja se ovom prilikom zahvalila roditeljima koji su se odlučili da svoju porodicu prošire i time doprinesu povećanju nataliteta u Lazarevcu.

Iz GO Lazarevac pozivaju sve majke koje nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 58 ili na broj telefona 8123 287.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA