BeogradLazarevacVesti

Pokloni za koleginice od Nezavisnog sindikata policije u Lazarevcu

Dan žena, 8. mart prigodnim poklonima za koleginice, obeležio je Nezavisni sindikat policije, sindikalna organizacija u Lazarevecu. Od 40 zaposlenih žena u Policijskoj stanici Lazarevac, njih 30 su članovi ovog sindikata. Pored cveća i poklona organizovana je lutrija. Podeljeno je 2 vaučera za besplatne izlete turističke agencije “Silva travel“ i 5 vaučera za preglede u ginekološkoj ordinaciji  “Impuls“ u Lazarevcu.

policija 1Za dame koje se brinu o bezbednosti svih nas, sa posebnom pažnjom poklone je pripremio Nezavisni sindikat policije, sindikalna organizacija u Lazarevcu. Dan žena je i ove godine obeležen u prostorijama udruženja. Pored poklon paketa nezaobilazne su bile i crvene ruže.

policija 2Parteneri sa kojima uspešno sarađuje Nezavisni sindikat u Lazarevcu su ginekološka ordinacija “Impuls“ i turistička agencija “Silva travel“. Uz njihovu pomoć povodom 8. marta organizovana je lutrija tokom koje je izvučeno sedam dobitnica.

policija 3U ime Nezavisnog sindikata policije, organizacije u Lazarevcu, Petar Lazić poželeo je svim koleginicama Policijske stanice Lazarevac i svim damama puno sreće, zdravlja i uspeha u daljem radu.

 

 

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA