BeogradLazarevacVesti

Pomoć paketi lazarevačkim penzionerima

U okviru programa pomoći najugroženijim sugrađanima i u skladu sa socijalno odgovornom politikom Grad Beograd i GO Lazarevac uz pomoć donatora obezbedili su pakete osnovnih životnih namirnica socijalno najugroženijim sugrađanima. Paketi su obezbeđeni za sve kategorije penzionera a nakon Lazarevca, tokom narednih dana biće podeljeni i u mesnim organizacijama širom opštine.

Pomoć paketi lazarevačkim penzionerima

Podeli paketa su prisustvovali predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Paketi osnovnih životnih namirnica za najugroženije sugrađane podeljeni su u prostorijama Udruženja penzionera invalida rada. Državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede zahvalio se svima i najavio nastavak ove i sličnih akcija.

Pomoć paketi lazarevačkim penzionerima

Ovo je samo jedna u nizu akcija u okviru napora GO Lazarevac da se unapredi i poboljša položaj socijalno najugroženijih i najstarijih sugrađana.

Predsednik Udruženja penzionera opštine Lazarevac Rade Petrović zahvalio se predsedniku GO Lazarevac Bojanu Sinđeliću i državnom sekretaru Darku Božiću na višegodišnjoj saradnji i podršci najstarijima.

Paketi osnovnih životnih namirnica po rečima Rada Petrovića, dovoljni su za mesečne potrebe korisnika. Udruženja starosnih penzionera, invalida rada, gerontološki centar i aktiv žena danas su dobili pakete za svoje članove, a u narednim danima biće podeljeni paketi u Bistrici, Medoševcu, Šopiću, Petki i Lukavici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA