BeogradLazarevacPolitikaVesti

Poseta Aleksandra Vulina lazarevačkom odboru

Koalicija okupljena oko Aleksandra Vučića nudi građanima mogućnost da razvijaju svoj grad i njime vladaju i Beograd se neće razvijati ako smatramo da sve što se nalazi dalje od „kruga dvojke“ nije vredno razvoja i ulaganja, izjavio je predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, u razgovoru sa građanima beogradske opštine Lazarevac.

Poseta Aleksandra Vulina lazarevačkom odboru

Važno je da je koalicija koju predvodi Aleksandar Vučić – koalicija koja radi, koja stvara, koja dovede vodu, otvori novo radno mesto. Aleksanadr Vučić i svi oni koji sa njim dele odgovornost za upravljanjem Srbijom i našim gradom, pokazao je da je moguće voleti svoju zemlju i da je moguće biti dostojanstven, nezavisan, suveren ali takođe voditi računa o ekonomskim interesima svakog građanina, istakao je Vulin.

Poseta Aleksandra Vulina lazarevačkom odboru
Aleksandar Vulin

Da li hoćemo uspravnu i ponosnu Srbiju, Srbiju kojom ne odlučuju ambasadori već odlučuju oni koje su izabrali ili hoćemo Srbiju onih vremena u kojima su vladali tajkuni, ambasadori i oni koji su se izvinjavali u naše ime – dodao je Vulin.

Poseta Aleksandra Vulina lazarevačkom odboru

Predsednik pokreta socijalista obišao je Lazarevac u pratnji članova Gradskog odbora SNS-a, Milorada Grčića, Bojana Stevića i Bojana Sinđelića i predsednika OO PS Lajkovac Živorada Bojičića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA