BeogradLazarevacPolitikaVesti

Poseta Gorana Vesića

U okviru predizborne kampanje liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ u velikoj sali GO Lazarevac održana je tribina na kojoj su govorili  član predsedništva i kandidat za gradskog odbornika Goran Vesić, članovi glavnog odbora SNS-a Bojan Stević, Bojan Sinđelić i Slaviša Živković, kao i direktor JP Direkcije za građevinsko zemljište grada Beograda Branislav Popović.
Poseta Gorana Vesića
Bojan Stević

Predsednik Opštinskog odbora SNS Lazarevac i član glavnog odbora Bojan Stević istakao je da nas četvrtog marta očekuju veoma značajni izbori za Grad Beograd, sedamnaest opština i GO Lazarevac. Stević je podsetio na sve realizovane projekte.

Poseta Gorana Vesića

Rukovodstvo grada Beograda po rečima člana glavnog odbora SNS-a Bojana Sinđelića je protekle četiri godine učinilo mnogo za Lazarevac i realizaciju njegovih razvojnih projekata.

Poseta Gorana Vesića

Poslednje četiri godine rukovodstvo Grada Beograda je u sedam prigradskih opština uložilo oko 350 miliona evra preko JP Direkcija za građevinsko zemljište, ne uzimajući u obzir ni projekte koji su realizovani preko preduzeća Putevi Srbije i Putevi Beograd, podsetio je gradski menadžer Goran Vesić i naglasio da je  između 2008. i 2012. u istim ovim opštinama uloženo je manje od sto hiljada evra.

Poseta Gorana Vesića

Za manje od četiri godine ulaganja su povećana više od četiri puta – zaključio je Vesić.

Vesić je podsetio da je dug grada Beograda na početku mandata ove gradske vlasti bio milijardu i 200 miliona evra, do sada je vraćeno 550 miliona evra bankama, ali je i kroz uštede omogućeno investiranje u infrastrukturu. Uspeh je postignut pokretanjem građevinskog ciklusa u Beogradu, u ovom trenutku imamo preko 2000 aktivnih gradilišta, a naplaćene su naknade za preko milion kvadrata, taj novac se ulaže u izgradnju infrastrukture i značajne projekte.

To je rezultat ozbiljne politike i razvojne strategije prestonice i svih prigradskih opština – naglasio je Vesić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA