BeogradLazarevacPolitikaVesti

Poseta Gorana Vesića Lazarevcu

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i kandidat za gradskog odbornika sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, Goran Vesić posetio je Mesnu zajednicu „Branko Radičević. On je ovom prilikom razgovarao sa meštanima ovog dela opštine Lazarevac o najvećim problemima sa kojima se suočavaju građani i najavio infrastrukturne projekte među kojima je izgradnja vrtića.
Poseta Gorana Vesića Lazarevcu
Goran Vesić

Nekoliko stvari je već urađeno u Mesnoj zajednici „Branko Radičević“, pre svega asfaltirane su dve ulice, Vuka Karadžića i Valandovska, a postavljena je i signalizacija – rekao je Vesić.

Ono što je prvo u planu je izrada projekta kanalizacije, što je jedan od najvećih problema ovog dela Lazarevca, dodao je kandidat za odbornika Goran Vesić i najavio da u narednom periodu predstoji rešavanje problema toplifikacije, a jedna od važnijih stvari biće i izgradnja vrtića pored Osnovne škole „Knez Lazar“.

Poseta Gorana Vesića Lazarevcu

Goran Vesić je istakao da je siguran da će za četiri godine građani ove mesne zajednice moći da konstatuju da će svi radovi koji su u planu biti rešeni u zadatom roku. U pratnji Gorana Vesića bili su i članovi Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Bojan Stević i Bojan Sinđelić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA