BeogradLazarevacVesti

Potpisani ugovori sa korisnicima mera za sufinansiranje energetske sanacije kuća i stanova

U GO Lazarevac potpisani su ugovori sa građanima koji su učestvovali na Javnom pozivu za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova. Ugovore je sa 59 korisnika potpisao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i dodao da je u ovom pozivu bilo opredeljeno 12, 5 miliona dinara a da su korisnici bili u obavezi da izdvoje 50 odsto sredstava. On je napomeno da je danas raspisan novi Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji GO Lazarevac. Dodatna sredstva u iznosu od 25 miliona dinara za sufinansiranje mera energetske sanacije zajedno su obezbedili Ministarstvo rudarstva i energetike i Gradska opština Lazarevac.

U Lazarevcu su potpisani ugovori sa 59 građana koji su se prijavili na Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova. Predsednik Gradske opštine Lazarevac, Bojan Stević, je potpisao ove ugovore, ističući da je za ovu inicijativu bilo opredeljeno 12,5 miliona dinara, dok su korisnici bili u obavezi da izdvoje 50% sredstava.

Stević je dodao da je danas raspisan novi Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Gradske opštine Lazarevac. Ova inicijativa dobija dodatnu podršku jer su Ministarstvo rudarstva i energetike i Gradska opština Lazarevac obezbedili dodatna sredstva u iznosu od 25 miliona dinara za sufinansiranje mera energetske sanacije.

Ovo je korak ka poboljšanju energetske efikasnosti domova u Lazarevcu, pružajući podršku građanima koji žele da unaprede energetsku efikasnost svojih kuća i stanova. Inicijativa takođe doprinosi smanjenju ukupne potrošnje energije i očuvanju životne sredine. Građani su pozvani da se aktivno uključe i iskoriste priliku da poboljšaju energetsku efikasnost svojih domova uz podršku lokalnih i nacionalnih resursa.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA