Predsednik kluba Dragiša Urošević o priprema igrača i nastavku sezone

Prvi deo superligaške sezone fudbaleri Kolubare završili su na devetoj poziciji sa 20 bodova. Lazarevčani su prvenstvo počeli dobrim rezultatima i jedno vreme bili u vrhu tabele. Međutim, usledio je pad u igri i nešto lošiji rezultati. Predsednik kluba Dragiša Urošević kaže da će fudbaleri nešto ranije početi zimski deo priprema, već 15. decembra.
Dragiša Urošević
Dragiša Urošević

Do početka jesenje polusezone „Kolubara“  je igrala odlično a onda se desio peh sa igračima koji su bili povređeni i nismo mogli da sastavimo jak tim iz kola u kolo, kaže Dragiša Urošević, predsednik kluba. Nisam nezadovoljan, završili smo sezonu sa 20 bodova a u odnosu na prošlu godinu opet smo bolje plasirani, kaže Urošević.

Nakon utakmice u Lučanima, kada se igralo poslednje kolo u ovoj polusezoni, raspustili smo tim kako bi se odmorili a da ranije počnemo sa zimskim pripremama. Do 13. januara treniraćemo u Lazarevcu a od 15. idemo u Sloveniju. Naš tim napustio je igrač Miloš Filipović nakon godinu i po dana a mi u planu imamo nove igrače, dodaje Urošević.

Fk Kolubara

Očekuje nas teška borba u nastavku prvenstva a 11 kola do kraja je sasvim dovoljno vremena da osvojimo dovoljno bodova, kaže Urošević.

Urošević se osvrnuo i na komentar da u klubu nema dovoljno igrača iz Lazarevca i dodaje da su čak pet prvotimaca rođeni Lazarevčani, koji su ponikli u omladinskoj školi fudbala.

Nastavak šampionata je početkom februara meseca a fudbalere „Kolubare“ očekuju pripremni mečevi sa ekipom „Mladosti“ iz Lučana 30. decembra i 4. januara sa „Radničkim“ iz Kragujevca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA