BeogradKulturaLazarevacVestiZabava

Uspešna beogradska premijera Puls teatra

“Puls teatar“ odigrao je u Centru za kulturu Lazarevac predstavu “Violine, daire i pegla“. Predstava je u režiji Stevana Bodrože, po tekstu Nikolaja Koljade.

Kiri i Klodel Beograd

Radnja komada dešava se na jednoj ruskoj svadbi na kojoj je izbila svađa između dve porodice. Svi učesnici ove svadbe, svi likovi ovog komada, velika su deca i u tome je njihova komičnost i njihova tragičnost. Svoju uspešnu beogradsku premijeru u “Bitef teatru“ imala je 1.februara i predstava “Kiri i Klodel“ koja će povodom dana pozorišta biti odigrana u Lazarevcu 13. februara.

Kiri i Klodel Bitef teatar

Sve karte za beogradsku premijeru predstave “Kiri i Kolodel“ u  Bitef teatru su bile rasprodate, a tokom same premijere tražile su se i dodatne stolice, još jedan uspeh Puls teatra ali i pozorišta sa kojima sarađuju. Nakon aplauza i ovacija, bio je to uspešan početak februara za Puls teatar koji će ovog meseca u Beogradu odigrati i predstavu “Niko i ništa“.

Violina daire i pegla

Za lazarevačku publiku februar je počeo predstavom “Violine, daire i pegla“ je  jednočina komedija srpskoj publici dobro poznatog ruskog dramatičara Nikolaja Koljade. Humor Nikolaja Koljada je neodoljiv, ukorenjen je u mentalitetu, u stavovima malograđana koji kad se izlože bilo kakvom sudu zdravog razuma postaju skoro nadrealni u svojoj bizarnosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA