BeogradKulturaLazarevacVesti

Predstava za decu „Crno jagnje“ otvoriće ovogodišnje Kulturno leto u Lazarevcu

Kulturno leto u organizaciji Centra za kulturu Lazarevac otvoriće 30. juna predstava za decu „Crno jagnje“ Puls Teatra. Ovogodišnji program biće sadržajan a najveću pažnju posvetili smo upravo našoj najmlađoj publici, koja će tokom jula meseca moći da pogleda četiri predstave, rekao je u izjavi za medije Marko Mijušković, direktor ove ustanove. Program Kulturnog leta biće realizovan uz podršku Sekretarijata za kulturu Grada Beograda.

Manifestacija Kulturno leto i ove godine biće realizovana tokom jula i avgusta na platou ispred Centra za kulturu, kao i na gornjoj terasi ove ustanove. Lazarevčani su navikli da tokom letnjih dana uživaju u bogatom programu koji pripremi Centra za kulturu a i ove godine program će biti sadržajan i prilagođen svim starosnim kategorijama.

Tokom avgusta meseca u program Kulturnog leta biće uključena i deca iz lazarevačkih škola a bogat bioskopski repertoar biće realizovan na gornjoj terasi Centra za kulturu, što je novina u radu ove ustanove.

Centar za kulturu, tokom juna meseca, uzeo je učešće u manifestaciji „Dani Lazarevca“ i time dao svoj doprinos promociji kulture u našem gradu, kaže Marko Mijušković direktor ove ustanove.

Lazarevačka publika uživaće u večernjim satima u okviru Kulturnog leta u koncertima bendova „Britke sablje“, koji su na programu 01. jula od 21 čas, benda „581“, novosadskog sastava „Njuške“. Sav program istaknut je na sajtu Centra za kulturu i ulaz je besplatan. U slučaju lošeg vremena, program će biti realizovan unutar Centra za kulturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA