Premijera predstave „Ljubav se nosi u tri“ u četvrtak 5. maja

Prvo prigradsko pozorište Puls teatar premijerno će izvesti predstavu „Ljubav se nosi u tri“ u četvrtak 5. maja sa početkom od 20 časova u velikoj sali Centra za kulturu Lazarevac.  U pitanju je  politička melodrama generacije milenijalaca u jednom od poslednjih pokušaja da ne odrastu. Zasnovana je na istoimenom romanu Milene Bogavac. Glavne uloge u predstavi tumače Maja Jovanović, Mihaela Stamenković, Ana Ćuk, Boba Stojimirović, Jovan Zdravković, Uglješa Spasojević i Predrag Vasić.

Lazarevačka publika premijerno će imati priliku da pogleda predstavu Puls teatra pod imenom “Ljubav se nosi u tri” u četvrtak 5. maja sa početkom od 20 časova. U pitanju je  politička melodrama koja se bavi generacijom milenijalaca koji pokušavaju da se odupru neizbežnom odrastanju a zasnovana je na istoimenom romanu Milene Bogavac. Glavne uloge tumače Maja Jovanović, Mihaela Stamenković, Ana Ćuk, Boba Stojimirović, Jovan Zdravković, Uglješa Spasojević i Predrag Vasić.

Režiju potpisuje Jelena Bogavac koja je izrazila zadovoljstvo dvomesečnim radom na pripremi predstave.

Jelena Bogavac, režija
Jelena Bogavac, režija

Autorka romana “Ljubav se nosi u tri”, Milena Bogavac, istakla je da je veoma zadovoljna adaptacijom njenog teksta koji je pretočen u ovu zanimljivu predstavu koja će sigurno naći svoje mesto kod lazarevačke pozorišne publike.

Milena Bogavac, autorka romana “Ljubav se nosi u tri”
Milena Bogavac, autorka romana “Ljubav se nosi u tri”

Jedna od glumica u predstavi Maja Jovanović rekla je da je uživala radeći na ovom komadu i da je kroz rad na njemu i sama saznala dosta toga o generaciji milenijalaca kojom se predstava bavi.

Predstava će premijerno biti izvedena na velikoj sceni Centra za kulturu Lazarevac u četvrtak 5. maja od 20 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA