Preminuo Boban Sinđelić

Šok, tuga, neverica. U 53. godini preminuo je Boban Sinđelić, bivši košarkaš Kolubare. Sa životne scene iznenada i prerano je otišao jedan od najboljih i najpoznatijih sportista Lazarevca.

Boban Sinđelić, rođen je 19. marta 1967. godine u Valjevu, gde je završio višu ekonomsku školu. Za sebe je uvek sa ponosom govorio da je Vreočanin i Lazarevčanin. Od dečačkih dana, zavoleo je sport i košarku. U njoj je ostao do poslednjeg dana života.

Stasom, ljudska gromada. Takav je bio i u duši.

Tokom igračke karijere nosio je dres Kolubare, gde je i ponikao. Potom je igrao za Iva Zorka farm iz Šapca i valjevski Metalac, da bi se ponovo vratio u, kako je voleo da kaže, njegovu Kolubaru.

Div među koševima, ljubav prema sportu prenosio je na porodicu, na prijatelje koje je sticao na svakom koraku. Boban je uvek bio spreman da posluša, da posavetuje, pomogne, da se našali. Kao takvog će ga pamtiti generacije igrača i funkcionera, navijači, njegovi prijatelji, sugrađani.

Po završetku igračke karijere, obavljao je brojne funkcije u KK „Kolubara“. Bio je trener mlađih selekcija, zatim kormilar prvog tima, obavljao dužnosti sportskog direktora, bio član najužeg rukovodstva kluba. U periodu od 2015. do 2019. godine bio je član Predsedništva KS Beograda.

Bio je oženjen i iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.

Mesto i datum sahrane Bobana Sinđelića biće naknadno saopšteni.

image_pdfKreiraj PDF dokument

3 komentara na vest “Preminuo Boban Sinđelić

 • 29. novembra 2020. at 14:39
  Permalink

  Последњи поздрав мом драгом комшији, тек данас сазнадох за одлазак овог дивног човека, неизмерно сам тужан…
  Саучешће породици, Бори, мајци и Бојану.
  Бобане почивај у миру, даће ти Бог рајско насеље

  Reply
 • 27. novembra 2020. at 21:23
  Permalink

  ISKRENO SAUCESCE PORODICI SINDJELIC BOBANA KOJI CE NAM NEDOSTAJATI PRVO KAO COVEK PRIJATELJ NAJBOLJI SPORISTA OTAC SUPRUG I UVEK CE MO SE RADO SECATI I PO BRATU BOJANU OCA I MAJKE KOJI SU IZVANEREDNI NJEGOVIH SINOVA KOJI CE PATITI I ZNACE DA SU IMALI OCA NEPRKOSOVENOG BOBANE POCIVAJ MEDJU ANDJELIMA PORODICA TODOROVIC BISERKE POSLEDNJ POZDRAV

  Reply
 • 27. novembra 2020. at 20:05
  Permalink

  Poslednji pozdrav drug moj. Neka ti je laka crna zemlja.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA