BeogradLazarevacVesti

Pri kraju rekonstrukcija Četvrtog BTO sistema

U istočnom delu Rudarskog basena „Kolubara“ realizuje se investiciona opravka sa rekonstrukcijom Četvrtog BTO sistema. U remontu se nalaze „glodar 2“ i „odlagač 1“, a planirana rekonstrukcija jedna je od najvećih kada je u pitanju ovaj sistem. Na novu poziciju premešteno je oko 70 procenata opreme. Ovi radovi su započeti sredinom februara, a pokretanje sistema se očekuje u narednih sedam do deset dana.

Odlagač 1

U toku je investiciona opravka i rekonstrukcija Četvrtog BTO sistema na Polju B/C Rudarskog basena „Kolubara“. U remontu se nalaze „glodar 2“ i „odlagač 1“, a planirana rekonstrukcija jedna je od najvećih ovog sistema. Na novu poziciju izmešteno je oko 70 odsto opreme. Rekonstrukcija sistema počela je 17. februara, izjavio je šef Četvrtog BTO sistema Polja B/C Bojan Mirković. U sklopu ovih radova izvodi se i kompletno prenapajanje sistema.

Bojan Mirković
Bojan Mirković

Među većim poslovima u sklopu investicione opravke sa rekonstrukcijom Četvrtog BTO sistema bio je i transport kliznog voza. Radi se o jednom od najkompleksnijih zahvata tokom ove rekonstrukcije.

Remont glodara 2 na Polju B/C

Prema rečima našeg sagovornika, do sada je urađeno oko 90 odsto poslova, potrebno je da narednih dana pristignu nedostajući delovi, pa će proces rada biti pokrenut oko 1. maja.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA