BeogradLazarevacVesti

Preko 8 miliona dinara profit JP “Toplifikacija“

Na osnovu upravo završenog završnog računa, tokom protekle finansijske godine JP “Toplifikacija“ poslovalo je pozitivno, dobit je gotovo 8, 5 miliona dinara.
JP ''Toplifikacija''
Vukašin Janjević

Po rečima direktora ovog javnog preduzeća Vukašina Janjevića, ovo je četvrta godina koju “Toplifikacija“ završava sa pozitivnim rezultatom i svake godine deo dobiti je vraćan u budžet GO Lazarevac, u skladu sa skupštinskim odlukama.

Janjević je izrazio zadovoljstvo zbog postignutih rezultata i istakao i da je ova grejna sezona koja se bliži kraju protekla uspešno i bez većih primedbi potrošača.

Preko 8 miliona dinara profit JP ''Toplifikacija''

Direktor JP “Toplifikacija“ zadovoljan je poslovnim rezultatom tokom 2017. godine uprkos nepovoljnom početku godine, kada su niske temperature prouzrokovale dosta problema ali i velike troškove. JP “Toplifikacija“ već četiri godine nije promenilo cene svojih usluga, i kako naglašavaju tako će biti i u narednom periodu.

Aktuelna grejna sezona se završava 15. aprila a karakterišu je povoljni vremenski uslovi i funkcionisanje toplifikacionog sistema bez većih intervencija i sa smanjenim brojem reklamacija od strane potrošača.

Proteklih godina prioritet JP “Toplifikacija“ bila je rekonstrukcija toplovodne mreže, posebno onih deonica koje su tokom prethodnih godina bile najkritičnije. Svi ovi projekti rezultirali su boljom uslugom, smanjenjem gubitaka i boljim parametrima, i to naši potrošači osećaju istakao je Vukašin Janjević, direktor JP “Toplifikacija“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA