Proglašeni najbolji sportisti i sportski kolektivi Lazarevca za 2019. godinu

U organizaciji Saveza sportova i opštine Lazarevac u Centru za kulturu održana je tradicionalna manifestacija „Izbor za najbolje sportiste i sportske kolektive u 2019. godini“.
Natalija Sinđelić
Natalija Sinđelić

Sportistkinja godine je karatistkinja Kolubare Natalija Sinđelić, a najbolji sportista u prošloj godini je Stefan Todorović član streljačkog kluba Kolubara.

Stefan Todorović

Za najboljeg trenera proglašen je Marko Ranković iz AK Kolubara a za sportskog radnika komisija je proglasila Dragana Grčića. Najbolje ekipe u protekloj godini su ŽFK Kolubara i Košarkaški klub “Kolubara La 2003”.

Košarkaši Kolubare

Nagrade su ovaj put dodeljene u 9 kategorija. Organizatori tradicionalne manifestacije, kao i ranijih godina, nisu imali lak zadatak pri odlučivanju kome da dodele jedno od devet laskavih priznanja za uspehe koje su postizali u 2019. godini.

ŽFK Kolubara

Ovom prilikom dodeljena su i priznanja za najperspektivnijeg sportistu i sportistkinju, a dobitnici ovog priznanja su Jovana Drobnjak, Nađa Lazarević i Sava Stevanović.

Za izuzetan sportski rezultat nagrađeni su Vukašin Vujošević, Jana Belaćević, Kristina Dimitrijević i Saša Jovanović. Nagrada za poseban doprinos u razvoju sporta i fizičke kulture „Jovan Joca Stanković“ pripala je profesorki Bosiljki Vasiljević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA