LazarevacVesti

Prohodni svi putni pravci na području GO lazarevac

Sve ulice na teritoriji GO Lazarevac su prohodne a dežurne ekipe omogućile su nesmetano odvijanje saobraćaja, rekao je predsednik Štaba zimske službe Aleksandar Bulatović i naglasio da se tokom jutra dogodila jedna saobraćajna nezgoda bez većih posledica, kada je usled klizavog kolovoza autobus saobraćajnog preduzeća ‘’Lastra’’ sleteo sa kolovoza.

Prohodni svi putni pravci

Aktivna dežurstva Štaba zimske službe produžena su do 1. aprila, odlukom rukovodstva GO Lazarevac, zvanično zimska sezona je prema dugogodišnjoj praksi i u skladu sa Programom čišćenja snega i leda sa puteva završena 15. marta.

Prohodni svi putni pravci

Sneg prvog dana proleća nije iznenadio lazarevačke putare, po rečima predsednika Štaba zimske službe GO Lazarevac Aleksandra Bulatovića svi putni pravci su prohodni.

Prohodni svi putni pravci
Aleksandar Bulatović

Na području Go Lazarevac zastoja nema. Jedini manji incident smo imali u jutranjim satima kada je na putu za Brajkovac, jedno vozilo SP „Lastra“ sletelo sa kolovoza. Ekipe iz Kolubare su izašle na teren, izvukle vozilo iz kanala pored puta – dodao je Bulatović.

Štab zimske službe je spreman i za kako se nadamo poslednji snežni talas ove sezone i najavljene padavine tokom naredna dva dana.

Iz štaba zimske službe još jednom je upućen apel svim vozačima da vožnju prilagode uslovima puta i povećaju opreznost.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA