Prolećna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u petak 15. marta u TC „Milenijum“

Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ u saradnji sa Grupom građana „Lazarevac-Naša kuća“ organizuje poslednju prolećnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u petak 15. marta. Ovo je jedanaesta akcija udruženja koja će biti održana u njihovim prostorijama u Tržnom centru „Milenijum“ u periodu od 10 do 16 časova. Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ 9. marta je obeležilo 4 godine uspešnog postojanja i rada. Za vreme svog postojanja članovi su organizovali mnoge humanitarne akcije u cilju pomoći najugroženijim sugrađanima.

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ za 4 godine koliko postoji među sugrađanima je prepoznato kao organizacija koja redovno organizuje mnoge humane akcije. Pored članova udruženja, u njihovom radu učestvuje sve veći broj Lazarevčana. Poslednja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u prolećnom ciklusu biće održana u prostorijama udruženja u petak od 10 do 16 časova.

Pored dobrovoljnog davanja krvi, Udruženje aktivno učestvuje u kampanji „Čep za hendikep“ čiji je cilj da se nabave ade­kvat­na or­to­ped­ska po­ma­ga­la.

Cep-za-hendikep-1

U Udruženju je prepoznata potreba da se pomogne mnogim sugrađanima sa lošijim ekonomskim statusom pa su članovi od svog osnivanja mnogima pomogli. Ostvarena je uspešna saradnja i sa Predškolskom ustanovom “Rakila Kotarov Vuka”.

Naredna, letnja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, nakon kraće pauze u organizaciji Udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac” biće održana sredinom juna.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA