BeogradLazarevacVesti

Prolećna akcija „Šetajmo za zdravlje“ u subotu 20. aprila

Planinarsko društvo „Vis“ i Savez sportova, pod pokroviteljstvom GO Lazarevac, organizuju prolećnu akciju „Šetajmo za zdravlje“. Akcija će biti organozovana u subotu 20. aprila a učesnicima su na raspolaganju tri staze u dužini od 10, 15 i 20 kilometara. Okupljanje je u subotu od 8 časova ispred zgrade opštine. Organizatori i ove godine očekuju veliki broj učesnika a prevashodno učenika osnovnih i srednjih škola.

Planinarsko društvo „Vis“ i Savez sportova, uz podršku Opštine Lazarevac, najavljuje prolećnu akciju „Šetajmo za zdravlje“. Ova manifestacija planirana je za subotu, 20. aprila, s početkom u 8 časova ispred zgrade opštine. Akcija se organizuje po deseti put a GO Lazarevac i ove godine pružila je podršku ovoj manifestaciji koja za cilj ima afirmaciju sporta i fizičke aktivnosti.

Svi zaljubljenici u prirodu i aktivni život su pozvani da se pridruže ovom jedinstvenom događaju. Pripremili smo tri različite staze, sa dužinama od 10, 15 i 20 kilometara, kako bi svako pronašao pravu avanturu prema svojim mogućnostima i željama, kaže Blagoje Aleksić iz PD „Vis“.

Organizatori očekuju znatan broj učesnika, a posebno pozivaju učenike osnovnih i srednjih škola da se pridruže akciji. Ovo je sjajna prilika da provedu aktivan dan u prirodi, nauče o važnosti fizičke aktivnosti za zdravlje i uživaju u druženju sa vršnjacima.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA