Promovisana knjiga „Pesma srca i duše“ Dobrivoja Gajića

U Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac održana je promocija knjige „Pesma srca i duše“ Dobrivoja Gajića. Ova zbirka se može podeliti u dve celine, u prvoj dominiraju ljubavne pesme, jer, kako kaže autor, od ljubavi sve počinje i sa njom se završava. Drugu celinu čine autorovi putopisi koji su nastali obilaskom spomenika kulture i istorije u našoj zemlji.

Promocija knjige Dobrivoja Gajića

Promocija knjige „Pesma srca i duše“ Dobrivoja Gajića održana je u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac. Ovo je deveta knjiga autora koja je nastala tokom prošle godine. Podeljena je u dve celine, u prvoj su ljubavne pesme, a u drugoj putopisi koji su nastali tokom poseta kulturno istorijskim spomenicima.

Dobrivoje Gajić
Dobrivoje Gajić

Glavni motiv i ove knjige Dobrivoja Gajića je ljubav, i ona je jedini izlaz iz loše situacije u kojoj se danas nalazi čovečanstvo.

Devetu zbirku „Pesma srca i duše“ Gajić je posvetio praunuku Relji, ali i porodici i prijateljima.

Dobrivoje neumorno radi i dalje, pred štampom se nalazi knjiga „Ratni dnevnik 1999. godine“.

Promocija knjige

Dobrivoje Gajić rođen je u Pestovu kod Vučitrna. Intezivnijim pisanjem počinje da se bavi 1999. godine, a prvu zbirku izdao je 2013. Član je književnog kluba „Dimitrije Tucović“ iz Lazarevca, Udruženja srpskih književnika u otadžbini i rasejanju i Udruženja pisaca Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *