KulturaLazarevacVesti

Promovisana zbirka pesama „Mali opis ljubavi“

U svečanoj sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je promocija zbirke pesama „Mali opis ljubavi“, autora Slobodana Martinovića. Zbirka u izdanju izdavačke kuće Presing iz Mladenovca ugledala je svetlost dana pre tri meseca a reč je o ljubavnoj poeziji. U knjizi ima oko 80 pesama, koje su podeljene u pet ciklusa.

Promocija zbirke pesama u lazarevačkoj biblioteci

Knjiga „Mali opis ljubavi“ je peta zbirka poezije Slobodana Martinovića. Pored brojnih stručnih knjiga koje je objavio, Slobodan Martinović, defektolog i doktor prava uživa i u pisanju poezije. Kao što sam naslov knjige kaže, ljubav je bila pokretač i inicijalna kapisla za nastanak i ove zbirke pesama. Po sopstvenom priznanju autora, bilo je onih koji su se prepoznali u pesmama.

Slobodan Martinović
Slobodan Martinović

U pitanju je izuzetna zbirka poezije u pet ciklusa, rekla je bibliotekarka Milica Matijević i svim ljubiteljima ove vrste poezije preporučila da pročitaju ove pesme, ali i da ovu knjigu imaju u svojoj kolekciji.

Zbirka pesama Mali opis ljubavi

Pored promovisanja knjige „Mali opis ljubavi“, Slobodan Martinović radi i na zbirci kratkih priča, koje ovaj umetnik planira da objavi sledeće godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA