BeogradLazarevacVesti

PU ‘’Rakila Kotarov Vuka’’ – Program Dečije nedelje

Manifestacija „Dečija nedelja“ održava se od 1. do 7. oktobra pod sloganom „Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja“. Predškolska ustanova ‘’Rakila Kotarov Vuka’’ organizuje program za sve vrtićke grupe.
Sara Stevanović, vaspitač PU "Rakila Kotarov Vuka"
Sara Stevanović, vaspitač PU „Rakila Kotarov Vuka“

Predstava ‘’Vile i Vilenjaci’’ poklon je predškolske ustanove ‘’Rakila Kotarov Vuka’’ svim mališanima povodom ‘’Dečije nedelje’’ koja se obeležava od 1. do 7. oktobra. Predstava je u produkciji “Hajde obraduj dan“ iz Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu grada Beograda održana u Centru za kulturu Lazarevac. To je samo jedna od programskih aktivnosti koje će trajati tokom cele nedelje.

Programu obeležavanja ‘’Dečije nedelje’’ priključila se i RTV Gem koja će u četvrtak ugostiti stariju vrtićku grupu, dok će predškolci posetiti biblioteku ‘’Dimitrije Tucović’’.

Povodom ‘’Dečije nedelje’’ u lazarevačkoj predškolskoj ustanovi organizovana je humanitarna akcija prikupljanja garderobre, igračaka i slatkiša za decu prihvatilišta u Zvečanskoj ulici. Akcija se sprovodi uz pomoć roditelja i vaspitača, a planirano je da u toku naredne nedelje jedna vrtićka grupa odnese poklone mališanima u Zvečanskoj.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA