Radionica o reciklaži u Centru za dnevni smeštaj i boravak dece i omladine sa poteškoćama u razvoju

Radionicu o reciklaži u Centru za dnevni smeštaj i boravak dece i omladine sa poteškoćama u razvoju organizovali su zaposleni u Kancelariji za unapređenje usluga u JPKP „Lazarevac“. Na ovaj način nastavljena je saradnja JPKP „Lazarevac“ i lokalne zajednice koja ima za cilj i edukaciju najmlađih o očuvanju okoline.

U Centru za dnevni smeštaj i boravak dece i omladine sa poteškoćama u razvoju svoj cilklus predavanja sa ciljem da animiraju najmlađe i edukuju ih o značaju očuvanja čistoće i uređenja okoline u kojoj žive radionicom o reciklaži nastavili su predstavnici JPKP „Lazarevac“ . Defektolog Jelena Vukić zahvalila se na saradnji i izrazila značaj ovakvih radionica za korisnike dnevnog centra.

Ovo je samo jedan od projekata Kancelarije za unapređenje usluga korisnika JPKP „Lazarevac“ koja je od nedavno intenzivirala svoje aktivnosti kako bi uključila širu društvenu zajednicu u uređenje i očuvanje čistoće grada.

Slađana Simić, JPKP „Lazarevac“

Posebna pažnja posvećena je korisnicima centra kao osetljivoj grupi korisnika, a radionica je imala za temu reciklažu.

U ovakve i slične projekte JPKP „Lazarevac“ biće uključene sve osnovne i srednje škole na teritoriji GO Lazarevac, javna preduzeća i ustanove, kao i udruženja i organizacije čiji je cilj da naš grad izgleda uređeniji, čistiji i lepši.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA