BeogradLazarevacVesti

Raspored smena za drugo polugodište u OŠ „Dule Karaklajić“

Direktor OŠ “Dule Karaklajić“ Miroslav Davidović je u izjavi za RTV Gem obavestio učenike da će novo pologudište u prepodnevnim časovima početi  B smena, dok će nastava za učenike u A smeni početi  od 13 časova i 30 minuta.

Dule Karaklajić

U skladu sa preporukama Ministarstva prosvete, zimski raspust je produžen do 21. februara,  a prvi radni dan u drugom polugodištu je 24. februar.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom zimski raspust za sve osnovne i srednje škole biće produžen za četiri radna dana. Izuzetak nije ni OŠ “Dule Karaklajić“ a direktor te škole Miroslav Davidović obavestio je učenike o rasporedu nastave u drugom polugodištu.

Miroslav Davidović
Miroslav Davidović

Časovi izgubljeni zbog produžetka raspusta biće nadoknađeni, a naredni raspust prema ovogodišnjem školskom kalendaru je prolećni i praktično traje devet dana, od 11. do 20. aprila. Prvi radni dan je utorak 21. april. Letnji raspust, za učenike od I do VII razreda, počinje u sredu, 17. juna. Maturanti se raspuštaju 14 dana ranije jer je njima poslednji nastavni dan 2. jun.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA