BeogradLazarevacVesti

Rekordan broj posetilaca na Festivalu zanatskog piva

Festival zanatskog piva, peti po redu, ove godine okupio je rekordan broj posetilaca. Lazarevac je ove godine bio dobar domaćin a to su nam potvrdili ne samo učesnici već i posetioci koji su se složili da bi festival trebao da traje i nekoliko dana. GO Lazarevac organizator je manifestacije koja je sada već tradicionalna a šest kraft pivara predstavilo se kako starim i dobrom poznatim, tako i novim aromama i vrstama piva.

Festival je okupio šest renomiranih pivara iz naše zemlje, koji su se predstavili svojim najboljim kreacijama i raznovrsnim ukusima, pružajući posetiocima pravu uživanciju u svetu zanatskog piva. Organizatori su se potrudili da svaki detalj bude savršen, što je rezultiralo nezaboravnim iskustvom za sve posetioce. Pored dobrog piva uživalo se i u dobroj muzici a Jovana Davidovac članica Veća GO Lazarevac istakla je zadovoljstvo što je i ove godine manifestaciju posetio veliki broj ljubitelja piva i izrazila nadu da će naredni festival biti i posećeniji.

Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac
Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac

Ljubitelji piva su imali priliku da istraže širok spektar pivskih stilova, a pivare pune ruke posla. Ove godine među učesnicima bile su pivare: Crow, Primator, Kabinet, Sindikat, Ubsko i Lazarevačko. Svako od njih predstavio se najboljim pivima ali i novitetima koje su po prvi put posetioci festivala imali priliku da probaju.

Rekordan je broj posetilaca na festivalu koji su zaista uživali u različitim ukusima i kvalitetnim kraft pivima. Mnogi od njih došli su iz okolnih gradova i složili su se da jedna ovakva manifestacija zaslužuje da traje i nekoliko dana.

Odličan izbor muzičkih bendova dodatno je podgrejao atmosferu a publika je uživala u nastupu DJ Vlade, lazarevačkog bedna „Britke sablje“ a za sam kraj festivala natupio je sastav „Odliv mozgova“ iz Novog Sada koji su svirali i autorske pesme ali i obrade domaćih i stranih bendova.

Festival zanatskog piva je postao pravo mesto susreta i razmene iskustava među pivskim entuzijastima, ali i onima koji su želeli da otkriju čaroliju zanatskog piva a Lazarevac je još jednom opravdao titulu dobrog domaćina kvalitetnih događaja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA