„Rokerijada“ u Petrovcu na Mlavi

U organizaciji Udruženja građana “Fabrika“ iz Petrovca na Mlavi a pod pokroviteljstvom Opštine Petrovac na Mlavi i brojnih sponzora, naš grad će biti domaćin muzičkog festivala „Rokerijada“.

Centralni događaj festivala, rokenrol koncert, biće održan 31. avgusta i 1. septembra na centralnom gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi.

Prvi koncertni dan je posvećen takmičenju mladih autorskih bendova iz Srbije: „Maera“ (Beograd), „Кrossroad (Crossroad)“ (Loznica), „Stop“ (Кostolac), „Sindrom“ (Pančevo), „Кeni nije mrtav“ i „Pourpur (Pourpur)“ (Кruševac) uz koje će nastupiti petrovački bendovi „Dreš“ i „Straihtup (Straight Up)“. Drugog dana revijalno nastupaju „Vlatko Stefanovski trio“ i petrovački: „Vrtovi“, „The Vlasony (The Vlasony)“ i „Mister Hajd“.

U četvrtak, 30. avgusta, na koncertu koji će biti uvertira za glavni program i prilika za upoznavanje, prevashodno muzičara koji se takmiče ili nastupaju revijalno, nastupiće smederevski bend „Patrias“ koji će ujedno promovisati svoj novi album. Poslednji u nizu događaja, radionica za decu i mlade “Rokaonica”, biće održana tokom septembra meseca u Narodnoj biblioteci “Đura Jakšić”.

Svi programi su besplatni, dobrodošli na Rokerijadu i Petrovac na Mlavi!

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA