BeogradLazarevacSportVesti

Rukometaši Kolubare sa novim trenerom u borbi za opstanak u Super B ligi

Trener Rukometnog kluba Kolubara Vladimir Dragićević  podneo je ostavku, a na njegovo mesto došao je Goran Jelenić. Započeo je sa radom 10. januara, a klub je zatekao u teškom stanju i u borbi za opstanak u Super B ligi. Na mestu pomoćnog trenera nalazi se Aleksandar Marjanović, a kondicioni trener je Ivan Trifunović. Pred klubom je težak period, naredna četiri kola će igrati pod pritiskom, jer trenutno imaju samo 4 boda, istakao je šef stručnog štaba Goran Jelenić. Kolubara će u utorak 8. februara sa početkom od 21 čas odigrati prijateljsku utakmicu sa Novim Beogradom.

Rukometaši Kolubare

U Rukometnom klubu Kolubare došlo je do značajnih promena. Na mesto šefa stručnog štaba, umesto Vladimira Dragićevića postavljen je  Goran Jelenić, njegov pomoćnik je Aleksandar marjanović, dok je Ivan Trifunović novi kondicioni trener.

Goran Jelenić
Goran Jelenić

Rukometni klub Kolubara bori se za opstanak u Super B ligi, trenutno se nalaze na dnu tabele sa osvojena 4 boda. Prema rečima šefa stručnog štaba Kolubare, Gorana Jelenića, u klubu je teška situacija. Jelenić optimistično gleda na naredne utakmice i od svojih igrača očekuje dobru igru i nove bodove.

Rukometaši Kolubare

Prethodne dve utakmice bile su izuzetno teške. Kolubara je igrala protiv Šamota u Aranđelovcu, a potom na domaćem terenu. Jelenić ističe da klubu nedostaje igrača ali se nada mnogo boljim rezultatima u nastavku prvenstva.

Rukometaši Kolubare

Kolubaru u narednih nekoliko dana očekuju prijateljske utakmice. U utorak 8. februara sa početkom od 21 čas Kolubara će igrati protiv Novog Beograda, a u petak 11. februara gostuju Crvenoj zvezdi 2.

Prolećni deo prvenstva u rukometnoj Super B ligi počinje u subotu 19. februara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Rukometaši Kolubare sa novim trenerom u borbi za opstanak u Super B ligi

  • Ništa čudno što ste se našli u takvoj situaciji. Objasnite gde vam je nestala generacija 04/05? Poslali ste kući onako talentovanu decu jer niste mogli da se izborite sa njihovim pubertetskim ispadima… Ili niste hteli da se borite? Sad dovodite momke sa strane i plaćate im. Tako je to kad klub nema strategiju… Sramota.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA